O nama

Hotel Kralj Tomislav ekskluzivni je ugostiteljski objekt, na području Brodsko-posavske županije, koji svojim izgledom, ponudom i uslugama zadovoljava visoke standarde ugostiteljstva i turizma današnjeg vremena.

O nama

_

Hotel Kralj Tomislav ekskluzivni je ugostiteljski objekt, na području Brodsko-posavske županije, koji svojim izgledom, ponudom i uslugama zadovoljava visoke standarde ugostiteljstva i turizma današnjeg vremena. Smješten u strogom centru Nove Gradiške, udaljen 120 km autocestom od Zagreba prema istoku, idealno je mjesto za sve one koji žele osjetiti specifičnost kraja u kojem se nalazi. Kategoriziran od strane Ministarstva turizma sa tri (***) zvjezdice opravdano čini sam vrh ponude ovog kraja lijepe naše. Ime mu simbolizira prestiž i eleganciju, a dosadašnji komitenti svoje su oduševljenje širili u svojim krajevima.

Kvalitetom svojih usluga, ne samo da zadovoljava, već i nadmašuje želje i očekivanja i najrafiniranijih gostiju, uvažavajući posebnosti svakog gosta, njegovih želja i sklonosti. Njegujući individualizirani pristup gostima hotela odiše “toplinom” i obiteljskom atmosferom. Pogodne cijene, dobra usluga i ugodna atmosfera, jamče ugodne i nezaboravne trenutke u svim hotelskim sadržajem, sa samo jednom porukom: DOBRODOŠLI U HOTEL KRALJ TOMISLAV

error: Content is protected !!