Hotel Kralj Tomislav - Nova Gradiška / Hrvatska  Raskošni okrugli stolovi, bajkoviti plesni podij, luksuzna pozornica za glazbenike s najmodernijim razglasnim i rasvjetnim sistemom samo su dio interijernih rješenja naših 700 kvadratnim metara s jednom misijom: Vama i Vašim gostima priuštiti najbolje od najboljeg!

Sve smo prostorije svečane dvorane Kruna u potpunosti prilagodili osobama s invaliditetom.

Naš vrhunski tim kulinarskih stručnjaka s dugogodišnjim domaćim i inozemnim iskustvom najposebnijem danu Vašega života dat će pečat nezaboravne gastronomske  avanture. Sve to u prostoru koji prima do čak 450 uzvanika. Raskošni okrugli stolovi, bajkoviti plesni podij, luksuzna pozornica za glazbenike s najmodernijim razglasnim i rasvjetnim sistemom samo su dio interijernih rješenja naših 700 kvadratnim metara s jednom misijom: Vama i Vašim gostima priuštiti najbolje od najboljeg!

Osoblje

Naše osoblje sastavljano je od eksperata koji su svoje iskustvo i znanje stjecali dugi niz godina, a s ponosom ističemo kako su dosljedni izvrnosti.

 

Higijena

Imperativ higijenskog savršenstva nije opcija, nego bezuvijetno obečanje vama i svim vašim uzvanicima. Dobro organiziran objekt ima malo onih koji čekaju u redu, a mi smo korak ispred svih pa kod nas čekanja jednostavno nema.

Kuhinja

Naš vrhunski tim kulinarskih stručnjaka s dugogodišnjim domaćim i inozemnim iskustvom najposebnijem danu Vašega života dat će pečat nezaboravne gastronomske avanture.

 

Parking

Svim uzvanicima osiguravamo besplatno parkirališno mjesto u neposrednom okruženju dvorane.